Бутикова къща за гости „RUVAN“

Бутикова къща за гости „RUVAN“

Ако търсите малък, уютен хотел в центъра на град Бургас-то ние сме правилния избор. Бутикова къща Руван-съчетаващ елегантен класически стил с комфорт и уют за бизнес пътуване и релаксиращ престой в неповторима неформална атмосфера.

Бутикова къща за гости „ RUVAN “ е разположена на тиха улица в центъра на град Бургас – ул. „ Софроний “ №5. Само на две минути пеша от Морската градина, централен плаж и културен център „ Морско казино “. Намира се в близост до Централна ЖП гара, Община, Пристанище Бургас, Морска гара, Автогара Юг и спирка на основните линии на градския транспорт. На 100 м пеша са централните улици “ Богориди “ и “ Александровска “, където са съсредоточени много магазини, заведения и градските ни музеи.

Комбинацията от стил, удобство, комфорт и стратегическо местоположение превръщат Бутикова къща за гости “ RUVAN “ в идеалното място, както за отдих, така и за бизнес пътувания.

Бутикова къща за гости "Ruvan"

Настаняване

Къщата за гости разполага с двойни и тройни стаи. Студио за 4 човека и апартамент за 5 души .

5

Стаи за двама

2

Стаи за трима

3

Стаи за четирима

1

апартамент

за 5 души

Освен това

Ние предлагаме

Зимна градина

Лятна градина

Салон за красота

Лятна градина

За удобство на нашите гости, бутиковата къща за гости „Руван“ разполага с лятна градина, където предлагаме освежаващи напитки и топла закуска.

Салон за красота

Бутикова къща за гости „Руван“ предлага да ползва услугите на нашия салон за красота.